Friday, July 29, 2016

BANYAK NAK CERITA

Assalamualaikum..

Hari ni saja google gambar-gambar playroom sebab cadanganya nak tukar sikit deco playroom Marsya. Dulu playroom Marsya..sekarang dah tukar Playroom Marsya & Medina..hehe. Masa tengah duk google, tertengok gambar playroom rumah sendirik..kikiki...teruslah teringat pada blog ni..nak log in..tapi lupa password..jenuhlah nak reset..nak ingat balik emel bagai..mcm2..huhu.

Rasanya last entry bulan 5 tahun 2015. Memang banyak nak share dalam blog ni..kalau tak ada orang baca pun..in shaa Allah..nanti anak-anak dah besar boleh baca blog ibu yang cap ayam ni..hihi. Banyak nak share pasal pegi umrah, fasa mengandungkan Medina (alahan teruk sampai warded), melahirkan Medina..pasal perjalanan penyusuan Medina..pasal kakak Marsya...mcm2 la....tapiii.....krik..krik..krik.. . X tau bila rajinnya nak hapdet blog ni...jadi, jom le kte menyeru aura rajin tu datang ye tuan-tuan dan puan-puan sekalian...tata..titi..tutu.. :-P

2 comments: